Įgyvendinant projektą, kurio pavadinimas „Atsiskiriantys ir susijungiantys pasauliai“ („Worlds Unleashed and then Connecting“), buvo pasitelktos įvairiausios technologinės naujovės jutiklių gamybos, projektavimo ir garso įrangos srityse. Gautas rezultatas – aštuoni pietų seansai, kurių metu siūloma panirti įspūdingo skaitmeninio meno realybę ir paskanauti jos dalimi tampančių patiekalų.

Per šią juslėms skirta fiestą priešais restorano lankytojų akis iškyla užburiantys vaizdai: virš lėkštės suplasnoja drugeliai, o aplink vyno taurę sūkuriuoja ryškiaspalvės žuvys. Aplinka mainosi kaskart, kai ant stalo atnešamas kitas nacionalinės japonų virtuvės patiekalas. Kai kurie restorano lankytojai tvirtina, kad po tokių pietų jaučiasi tars pabuvoję kitoje dimensijoje.

Dėl dirbtinio intelekto valdomų technologijų ypatumų pietų seansai niekada nebūna vienodi. Kuriamą aplinką visada lemia žmonių judesiai, jų skaičius, taip pat ant stalo esančių patiekalų kiekis.

Restorano, kuriame demonstruojama ši instaliacija, savininkas teigia, kad meniu ir projekcijos bus koreguojamos atsižvelgiant į metų laikų kaitą.

Pabaigai galima pasakyti, kad vienam asmeniui toks pietų seansas, įskaitant ir gėrimus, kainuoja 300 JAV dolerių (maždaug 267 eurus).