E. Jakilaitis Vasario 16-ąją šventė ypatingai – prisiekė kaip šaulys. „Juokas pro ašaras, bet būtų gana nepatogi situacija, kai neturi ką veikti per karą“, - savo sprendimą paaiškino žurnalistas ir prodiuseris.

Kalbėdamas apie lyderystę E. Jakilaitis pabrėžė, kad Lietuvoje egzistuoja tikėjimas vadinamaisiais lyderiais, kurių net nereikia šaliai. „Nereikia mums charizmatiškų žulikų - reikia skandinaviškos politikos, kur visi politikai būtų profesionalai“, - laidoje kalbėjo žurnalistas.

E. Jakilaitis kartu su kolega L. Šeškumi jau iki šios vasaros atidarys komercinį muziejų apie Lietuvos istoriją. Pašnekovas intrigavo, kad jame lankytojai dėl įspūdžių ir nuostabos turėtų bent šiek tiek pamiršti kvėpuoti. Daugiau E. Jakilaičio planų, minčių apie tėvynę, patriotiškumą, politiką, vadinamuosius ir esamus Lietuvos lyderius, žurnalisto profesijos laikinumą žiūrėkite laidoje.

Kiekvienoje kassavaitinėje laidoje „Boso valanda su S. Jovaišu” aptariami skirtingi klausimai, susiję su vadovavimu ir vadyba, kalbinamas vis kitas pašnekovas. Laidų metu nagrinėjama problematika aprašoma Sauliaus Jovaišo knygoje „Boso valanda: kasdienė šiuolaikinio vadovo knyga”, kurią leidžia leidykla „Baltos lankos”.

Sekite naujienas vadovams kartu! Prisijunkite prie „Boso valandos su S. Jovaišu“ paskyros socialiniame tinkle „Facebook“!

Užsiregistruokite „Boso valandos“ naujienlaiškiui. Jame naujausia informacija vadovams, kurie nori tobulėti: aktualūs straipsniai savišvietai ir saviugdai, Sauliaus Jovaišo įžvalgos įvairiomis temomis ir atsakymai į jūsų užduotus klausimus, vaizdo reportažai ir, žinoma, naujausios „Boso valanda“ laidos.