Tačiau štabe pasirodęs premjeras, socialdemokratų lyderis Algirdas Butkevičius teigė besitikintis 35-40 mandatų šiuose Seimo rinkimuose. Šiuo metu ši partija Seime turi 40 Seimo narių. Pasak premjero, jeigu partija išlaikytų tiek mandatų, kiek jis tikisi, tai būtų istorinis įvykis.

Anksčiau A. Butkevičius yra sakęs, kad jeigu partija iškovos mažiau mandatų nei turėjo, tuomet jis svarstys apie galimybę atsistatydinti iš partijos pirmininko posto. DELFI apie tai paklausė premjero A. Butkevičiaus sekmadienį.

„Svarstysiu visą laiką. Aš esu užsibrėžęs, kad turėtų būti ne mažiau, bet pastaruoju metu vyksta labai aktyvi propagandinė kova prieš Vyriausybę, prieš socialdemokratus, prieš mane, ko aš nesitikėjau. Pritariu prezidento Rolando Pakso išsakytoms mintims, kad tokios nedemokratiškos rinkimų kampanijos nebuvo po Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo“, - sakė premjeras.

Jis sakė matęs „scenarijų“, kurie pagrįsti melu. Pasak premjero, kai viskas paaiškėja, šaukštai jau būna po pietų. A. Butkevičius sako, kad visuomenė dažnai patiki melu, bet nedetalizavo, koks tai melas.