Iki šiol improvizacijos teatro „Kitas Kampas“ trupė meistriškai kurdavo spektaklius, sudėliotus iš trumpų etiudų. Šiandien teatro aktoriai yra pasirengę šturmuoti aukščiausią improvizacijos žanro pakopą: sukurti vientiso siužeto spektaklį be iš anksto paruošto scenarijaus, dekoracijų ar režisieriaus.

Praėjusią savaitę spektaklio repeticiją stebėjo aktorių draugai, artimieji ir teatro profesionalai. „Nors tai buvo atvira repeticija, o ne galutinis rezultatas, mums buvo svarbi žiūrovo reakcija, kaip scenoje improvizuojamas siužetas sužadina vaizduotę“ – įspūdžiais dalinasi aktorius Kirilas Glušajevas.

„Kartais galvoju, jog mes imamės neįmanomų užduočių ir jas paverčiame realybe. Tačiau, kaip sakė Einšteinas, neverta imtis idėjų, kurios neatrodo utopiškos“ - po repeticijos šypsojosi aktorius Audrius Bružas.

Šiuo metu į abu premjerinius spektaklio „Durys“ vakarus liko vos keletas bilietų, todėl jau yra planuojami papildomi spektakliai dar šių metų gegužės mėnesį.

Improvizacijos spektaklyje „Durys“ vaidina profesionalūs teatro aktoriai: Audrius Bružas, Kirilas Glušajevas, Martynas Nedzinskas, Mantas Vaitiekūnas ir prie trupės prisijungusi aktorė Aistė Lasytė.