„Pagal statstiką ir visus duomenis tokių irkluotojų nėra, aš gal vienintelis irkluotojas pasaulyje, kuris sveria daugiau kaip 100 kilogramų," – atskleidė sportininkas.

Taip pat laidoje jis paneigė visų mėgstamą stereotipą, kad svarbu ne laimėti, o dalyvauti: „Aš visada sakau, kad antras tėra tik pirmas tarp pralaimėjusių. Nugalėtojas visada yra vienas," – atviravo J. Šuklinas, kasmet nuirkluojantis net iki 5000 kilometrų.

Po atviro interviu žiūrovai bus kviečiami sporto rubrikoje su „JC Sport“ mokytis taisyklingo apšilimo prieš pradedant užsiiminėti populiariomis žiemos sporto šakomis. Ką svarbu žinoti prieš susipakuojant slides arba snieglentę? Kaip pasiruošti, kad žiemos malonumas nevirstų traumomis? Praktinius patarimus dalins jau pažįstamas fizinės medicinos ir reabilitacijos gydytojas Tomas Sinevičius.

Pasimokius apie apšilimą, rubrika „Be Cukraus +++” tęs savo eksperimentą: per kiek laiko naujokui gali pavykti slidėmis nusileisti nuo kalno? Šį kartą eksperimento dalyve tapo Ieva Elvyra, kuriai po kelių įspūdingų kritimų su „Board Sports“ trenerių pagalba trečias nusileidimas pavyko sklandus.

Daugiau „Be Cukraus“ naujienų ir konkursų visada galite rasti čia!