Giedrės nuoširdumas, atvirumas ir talentas žodžiu pereiti kiaurai sielas negali nejaudinti. Jos naujojo albumo singlas „Tą naktį grojo Tomas Boo“ iškart sulaukė didžiulio pasisekimo.

„Kažkada su kolege Ieva Narkute kalbėjome, kad kai muzikantas turi dainą, kurioje apdainuojamas koks nors vardas, jau gali ir atsipūsti. Ieva buvo viena pirmųjų, kuriai parašiau žinutę: „Turiu! Tomą Boo!“ Ieva juokėsi: „Ar tai ne tas pats Tomas iš „G&G Sindikato“ dainos?“ – kvatoja Giedrė. – Tie, kurie Tomą Boo žino ir yra buvę jo legendiniuose „Boogaloo“ vakarėliuose, išgirdę mano dainą graudinosi. Na, o tie, kurie pirmą kartą šį vardą išgirdo – „googlino“ išsijuosę, kas tas Tomas Boo. Išlošėme visi. Beje, Tomas Boo suks plokšteles prie DJ pulto ir per mano albumo pristatymo koncertus. Taigi, nusivalykime dulkes nuo sportbačių, – šoksime!“

Pokalbio laidos metu Giedrė papasakos apie tai, kaip sukūrusi dainą tik po to tikrino, ar jos istorija tikra, apie tai, kaip prisimena „Empti“ bei „Pieno lazerio“ laikus ir kas vykdavo vakarėliuose, kuriuose grodavo Tomas Boo.