Kodėl stipriai atsiliekame nuo kitų ES valstybių, pasidomėsime su „SEB Life and Pension Baltic SE“ Lietuvos filialo vadovė Iveta Pigagienė.

Konferencija „LOGIN 2024“ – jau gegužės 30–31 d. Renginyje krūtų onkochirugė, mamologė dr. Agnė Čižauskaitė skaitys pranešimą apie tai, kaip ankstyvoji krūtų vėžio diagnostika didina išgyvenamumo galimybes. Apie tai ir pokalbis laidoje.

Ar darbo rinkoje yra vietos vyresniems darbuotojas, kaip į nurodytą amžių CV reaguoja darbdaviai, kaip įgauti pasitikėjimo savimi ir išdrįsti keisti profesiją. Studijoje diskutuosime su BTA Utenos regioninio skyriaus vadovu Dainiumi Adamavičiumi ir ilgametę vadovavimo patirtį turinčia Toma Matutyte.

Šį sekmadienį vyks šimtai tūkstančių žmonių visame pasaulyje bėgs už tuos, kurie negali. „WINGS FOR LIFE WORLD RUN“ yra pasaulinis bėgimas, kurio tikslas – atkreipti dėmesį ir finansuoti įvairiausius stuburo traumų gydymo tyrimus. Apie šio bėgimo prasmę pasikalbėsime su atsargos kariu, „Wings for life world run“ ambasadoriumi Tomu Šiliausku ir muzikos prodiuseriu Artūru Matkevičiumi–DJ Mamania.