Iniciatyvos autoriai artimiausiu metu planuoja susitikti su Lietuvos Respublikos Prezidentu, Seimo ir Vyriausybės vadovais.

Susitikimų metu valdžios institucijoms bus perduoti surinkti parašai. Ko tikimasi toliau, klausime Lietuvos verslo konfederacijos prezidento Andriaus Romanovskio.

Prieš kelis dešimtmečius nuosavas būstas Europos Pietuose lietuviui galėjo atrodyti kaip neįkandama utopija. Dabar lietuvių investicijas į nekilnojamąjį turtą ten ekspertai apibūdina kaip rekordines. Dėl kokių priežasčių aktyviau nei bet kada mūsų tautiečiai ten plūsta ne tik atostogauti, bet ir gyventi, pasikalbėsime su nekilnojamojo turto brokere Ispanijoje Aušra Burniene.

Lietuvių įmonė „ProIT“ teigia, kad kasmet yra nustatoma vis daugiau vėžio atvejų, o didėjant ligonių kiekiui, didėja ir jų gydymui reikalingų resursų poreikis. Įmonės atstovai tam turi paruošę sprendimą – skaitmeninį fenotipavimą. Laidoje apsilankys „ProIT“ verslo plėtros vadovas Romas Bunevičius.

Organizacija „Psichikos sveikatos perspektyvos“, kuri yra „Delfi“ iniciatyvos „(Ne)matomi“ partneriai ir siekia įtvirtinti žmogaus teisėmis grįstą požiūrį į psichikos sveikatą. Su organizacijos atstove Greta Klidziūte pasikalbėsime apie tai, kaip sekasi tai įgyvendinti praktiškai ir kokie didžiausi emocinės sveikatos iššūkiai šiuo metu aplanko mūsų visuomenę, kur jai vis dar trūksta pagalbos.