Kaip jis pats ruošiasi šiam ypatingam vakarui, kokios nuotaikos likus vos parai iki finalo, pasikalbėsime su Malmėje dirbančia rubrikos „Delfi Veidai“ žurnaliste Raminta Blažyte–Lukošiene.

Tradiciškai, penktadienį melo detektorių įjungs Aistė Meidutė ir patikrins naujienų sraute sklindančią informaciją. Šįkart daugiau dėmesio skrisime „chemtreilų“ sąmokslo teorijoms.

Ekspedicija „Išsaugokime Baltiją“ žygiuoja jau du mėnesius. Jos dalyviai kantriai žingsniuoja aplink Baltijos jūrą nešdami žinią apie jos užterštumą, tyrinėdami skirtingas šalis skalaujančio vandens paplūdimius ir kviesdami imtis neatidėliotinų veiksmų, siekiant ją išsaugoti mūsų ateities kartoms. Ekspedicija jau įžengė į Švediją, tad pasidomėsime ką ten jau pavyko nuveikti.

Kaip prekių ženklai atsirenka nuomonės formuotojus reklamai, kokie kriterijai yra svarbiausi, kas labiausiai domina tiek vieną, tiek kitą pusę? Į šiuos klausimus atsakys „Surfshark“ nuomonės formuotojų marketingo Europos ir Lotynų Amerikos regionų vadovė Gabrielė Palepšaitė. O didžiausias ateities tendencijų festivalis „LOGIN 2024“ – jau gegužės 30–31 d.