„Aš prisistatau kaip fasilitatorius. Mandras žodis, kilęs nuo lotyniško žodžio, reiškiančio palengvinti. Lietuviai vartoja žodį moderatorius, o moderare lotynų kalboje – silpninti. Bet su suagusiais nereikia ten nieko silpninti ir taip kartais būnas, kad nėra pas juos daug tos energijos. Aš talkinu įvairiose augimo projektuose. Mano partneriai – tarptautinė JAV kompanija – tokių žmonių kaip aš visame pasaulyje turi apie 150 tūkst. Taip pat esu toks individualus komunikacijos coacheris (liet. vadovas ugdytojas, ugdantysis vadovas), kuris padeda lyderiams pasakyti geresnę kalbą, o tiksliau papasakoti geresnę istoriją, visus sutelkti, uždegti, motyvuoti, visus veda į priekį“, – pokalbioje pradžioje save pristato R. Juozapavičius.

Visą pokalbį su Ryčiu Juozapavičiu stebėkite vaizdo įraše.

Sekite naujienas vadovams kartu! Prisijunkite prie „Boso valandos su S. Jovaišu” paskyros socialiniame tinkle „Facebook”!

Užsiregistruokite „Boso valandos“ naujienlaiškiui. Jame naujausia informacija vadovams, kurie nori tobulėti: aktualūs straipsniai savišvietai ir saviugdai, Sauliaus Jovaišo įžvalgos įvairiomis temomis ir atsakymai į jūsų užduotus klausimus, vaizdo reportažai ir, žinoma, naujausios „Boso valanda“ laidos. Ieškokite Facebook.com/BosoValanda.