Tiesioginės transliacijos pradžia gruodžio 30 d. 16.00 val. Tiesioginę transliaciją užtikrina LRT televizija

Globalios Lietuvos apdovanojimai” šiemet jau trečius metus pagerbia tarptautinius lietuvius ir save su Lietuva siejančius asmenis, žinomus savo išskirtinio talento ir vizijos dėka, konkrečiai darbais siekiančius prisidėti prie globalių galimybių Lietuvai kūrimo, šalies vardo garsinimo pasaulyje.

Apdovanojimus inicijuoja “GLL | Globalios Lietuvos Lyderių” tinklas jungiantis tarptautinius lietuvių profesionalus pasaulyje, glaudžiai bendradarbiaudamas su partneriais – LR Užsienio reikalų ministerija ir „Versli Lietuva".

Apdovanojimų ceremonijos metu sveikinimo kalbą tars LR Prezidentė Dalia Grybauskaitė, o renginio organizatoriai paskelbs dešimtį laureatų kategorijose už investicijų pritraukimą ir tarptautinių vardų įkurdinimą Lietuvoje, už išskirtinių lietuviškų idėjų eksportą pasauliui, už pastangas jungiant tarptautinius lietuvių protus bendrai veiklai, už tarptautinės patirties sklaidą ir kitose.

Telekomunikacijų bendrovė TEO LT pristatys laureatą apdovanojamą už tarptautinių naujovių diegimą mūsų šalyje. LR Užsienio reikalų ministerija apdovanos žinomą Lietuvos asmenybę už viso gyvenimo nuopelnus, o Delfi.lt redakcija pasveikins portalo skaitytojų balsavimo už „Pasaulio Lietuvį 2014“ metu išrinktą laureatą.

Globalios Lietuvos apdovanojimus“ inicijuoja lietuvių profesionalų diasporos tinklas „Globalios Lietuvos lyderiai“ kartu su LR Užsienio reikalų ministerija, VšĮ „Versli Lietuva“, pagrindiniu rėmėju - telekomunikacijų bendrove TEO LT bei rėmėjais advokatų kontora “Tark Grunte Sutkiene”.

Apdovanojimų ceremonija bus transliuojama gyvai per LRT televiziją ir naujienų portalą DELFI TV.

Daugiau informacijos apie renginį - www.gllawards.lt