VPPAR konkurso apdovanojimo, kaip 2023 m. „Metų inovatyviausia įmonė“ nusipelnė kosmetikos bendrovė „Oda.LT“, o „Metų tvariausia įmone“ išrinkta „GVT LT“ („Grunto valymo technologijos“), o „Metų produktas“ apdovanojimas skirtas beržų sulos ir kitų gėrimų pardavėjui „Straikas“.

Tuo metu geriausia įmonės vadove 2023 m. skelbiama ir „Merkurijaus“ statutėle buvo apdovanota „Global World Consulting Agency“ direktorė Laura Aldonė.

Už savo nuopelnus šalies verslui bei aktyvų dalyvavimą VPPAR veikloje gerinant verslo sąlygas buvo apdovanoti amatų rūmų valdybos nariai: bendrovės „Bemija“ direktorius Gražvydas Dapkus, „URBO bankas“ Vilniaus filialo direktorius Mindaugas Bičkauskas, „DSP plius“ vadovė Irma Spudienė ir „AON Baltic“ Alytaus regiono vadovas Gintaras Ciganas.

Taip pat apdovanoti buvo Vilniaus rajono meras Robert Duchnevič, Širvintų rajono merė Živilė Pinskuvienė, ekonomikos ir inovacijų viceministras Karolis Žemaitis bei Verslo ir sveikatingumo profesinės karjeros centro direktorius Saulius Zybartas.

O VPPAR „Padėkos ženklu“ buvo apdovanotas Lietuvos žurnalistas sąjungos pirmininkas Dainius Radzevičius, žurnalistė Audrė Srėbalienė, renginių ir laidų vedėjas Jonas Radzevičius. Taip pat tokios padėkos sulaukė Vilniaus paslaugų verslo mokymo centro direktoriaus pavaduotoja Sigitą Kutienė, bei Vilniaus Gedimino technikos universiteto stojančiųjų priėmimo ir informavimo centro direktorė Justė Rožienė, Tarptautinių studijų centro direktorė Dovilė Jodenytė bei universiteto docentas Arūnas Jaras.

„Padėkos ženklas“ skiriamas už aukštus pasiekimus profesijos srityje, asmeninį indėlį į verslo vystymąsi, profesinę etiką, aukštus asmeninės atsakomybės reikalavimus.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją