„Šiokia tokia“ imtis yra.

Be web scrape’inimo (yra tam tikri robotukai, kurie skanuoja jiems nurodytas svetaines ir sudėlioja reikiamą informaciją į, tarkim, Excel’į), be AI (dirbtinio intelekto). Senuoju geruoju rankiniu būdu ir savo akim bei galva.

Prisižiūrėjęs esu visko, bet neseniai pasirodę du – užmušė. Bekalbant apie tai kolegos bandė taktiškai pastebėti, kad „gal, Tomai, čia tiesiog ta stiklinė pusiau tuščia ir nėra viskas taip blogai“. NE! Čia yra blogiau, nei blogai! Paaiškinsiu, kodėl.

Bet kad neatrodytų viskas taip blogai – pradžiai apie kelis gerus dalykus.

Kai 2023 Q4 Vilniaus Naujamiesčio NT rinkoje pasirodė NT vystytojo Homa projektas Nu Wave, jis buvo bene vienintelis NT projektas Naujamiestyje. Bent jau toks – kompaktiškų studio ir 1-bedroom apartments už patraukią kainą – tikrai vienintelis. Nieko nuostabaus, kad per kelias pirmąsias savaites išėjo nemaža dalis objektų jame.

Tomas Grižas

O šiuo metu rinkoje, apart dviejų objektų, kurių pirkti nerekomenduoju, yra iš ko pasirinkti! Apie tai – sekančiame post’e ir žemiau.

Pastaruoju metu sulaukiau net keleto NT vystytojų pasiteiravimų, ar galėtų atsiųsti vieno-kito projekto pristatymus (dalis kurių dar nėra vieši).

– Tai aišku! – sakau.

O dabar grįžtu prie to, ko pirkti ne-re-ko-men-duo-ju!

212 000 eurų už butą virš automobilių plovyklos su miegamuoju be lango.

Taip, sutinku, gyvename naujoje realybėje ir naujoje Vilniaus NT kainų rinkoje. Bet. 212 000 už 2 kambarių butą virš automobilių plovyklos su miegamuoju be lango? Čia kažkokia nauja nauja realybė. Aišku, galite ir išvis butą be langų turėti (rašė net žiniasklaida apie tai).

Suprantu, pardavėjai yra pardavėjai.

Tačiau tai ne pabaiga. Čia susirašinėjimas su pardavėju.

T. Grižo susirašinėjimas

T. Grižo „Substack“ puslapis. https://grizas.substack.com/

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)