Atvažiavęs gyventi į Vilnių, Edvinas dirbo įvairius samdomus darbus, tačiau visuomet svajojo imtis savo veiklos, kitaip sakant – dirbti ant savęs. Kokia tai galėtų būti veikla, jis nežinojo, tačiau neilgai trukus jam kilo lemtinga mintis.

Savo kailiu patyręs, kaip sunku gali būti prižiūrėti artimųjų kapus, Edvinas nusprendė tokią paslaugą teikti pats. Vilniaus kapinėse pakabinęs skelbimus, jis ėmė sulaukti vieno kito užsakymo, kol galiausiai savo verslą išvystė taip, kad ne tik galėjo palikti samdomą darbą, bet ir padidinti komandą.

„Aplinkiniai manęs dažnai klausia, ar kapinėse man nebaisu. Ne, man ten patinka – ten tokia ramybė, nepalyginsi su miesto šurmuliu“, – patikina pašnekovas.

Šiame Delfi interviu save kaip kapų meistrą pristatantis Edvinas papasakojo išties įdomių istorijų. Pašnekovas pasidalino, ką iš tikrųjų reiškia kasdien dirbti kapinėse, kiek šiandien kainuoja kapų priežiūra bei įrengimas, vyras taip pat papasakojo, kokias didžiausias klaidas daro artimųjų kapus lankantys ir puošiantys artimieji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją