Sakoma, kad jokiais būdais negalima imtis verslo su geriausiu draugu – mat tikėtina, kad tokiu būdu draugystė išgaruos, o verslas bus pasmerktas sužlugti. Tačiau ar egzistuoja kokių nors prietarų apie tokius verslus, kuriuos įsteigia ne draugai, o šeimos nariai?

Štai dvi sesės iš Panevėžio, Akvilė ir Gedvilė, sako vis pasvajodavusius užsiimti bendra veikla. Panašu, kad toks jų noras išsipildė – dabar sesės šeimininkauja jų įkurtoje kepyklėlėje „Bakin“.

Tiesa, paklaustos, ar bendras verslas nekursto nesantaikos ugnies, pašnekovės patikino, kad atidarius kepyklėlę, jų ryšys tik dar labiau sustiprėjo.

Šioje „Sėkmingi iki 30-ies“ laidoje kepyklėlės „Bakin“ įkūrėjos papasakojo, ką reiškia vystyti verslą Panevėžyje, su kokiais sunkumais jos susiduria ir dėl kokio kepyklėlėje gaminamo produkto panevėžiečiai sugrįžta dažniausiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją