Viskas prasidėjo nuo Kaziuko mugės

Nors M. Šalaševičienė sako, kad papuošalus ji pradėjo kurti dar būdama mokinė, tačiau nuosavo verslo reikėjo palaukti. 2016-aisiais, prieš didžiausias metų šventes, Mariją užplūdo draugių ir pažįstamų moterų užsakymai: vienai reikėjo apyrankės, kitai – kaklo papuošalo, trečiai – auskarų. Atidavusi visus dirbinius, Marija suprato – užsidirbta pinigų suma išties nemaža, o praėjus šventėms nusprendė, kad ir toliau nori prekiauti papuošalais.

„Po švenčių užsiregistravau į Kaziuko mugę ir man ji buvo belekaip sėkminga. Prisimenu, tada per vieną dieną užsidirbau 700 eurų ir man tai pasirodė labai dideli pinigai. Kaip tik per šią Kaziuko mugę sulaukiau ir pirmo pasiūlymo bendradarbiauti – vienas lietuviškas butikas pasiūlė prekiauti mano papuošalais“, – verslo pradžią prisimena M. Šalaševičienė.

Tiesa, pirmojoje Kaziuko mugėje moteris neišvengė ir kandžių replikų – praeiviai prasitarė, kad Marijos papuošalai atrodo lyg iš užsienio. Tačiau verslininkė sako nesutrikusi, o priešingai – tokias replikas priėmusi kaip komplimentą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją