Į „Pranciškaus malūną“ atvažiavome šaltą lapkričio rytą. Pats malūnas stovi gyvenamojo namo kieme, tačiau ten pakliūname ne iš karto – mat iki malūne veikiančios parduotuvės atidarymo likusi dar valanda, todėl vartai į kiemą užverti.

Kai įžengiame į malūno patalpas, mus pasitinka Julita Jakubauskaitė – verslo „Pranciškaus malūnas“ vadovė. Julita patikina, kad tuoj į malūną ateis ir pats verslo pradininkas, jos senelis Pranciškus.

Kai susėdame kalbėtis, interviu tarsi perskiriamas į dvi dalis. Pirmojoje Pranciškus papasakoja apie nelaimingą atsitikimą, paskatinusį jį įsteigti savo malūną, taip pat ir apie prie malūno nusidriekusias klientų eiles. Antrojoje – dabartinė „Pranciškaus malūno“ vadovė Julita Jakubauskaitė paaiškina, kodėl ėmėsi tęsti senelio pradėtą verslą ir kokias idėjas ji ruošiasi išpildyti ateityje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją