Šio straipsnio herojus – iš Zarasų kilęs technikos inžinierius Marius. Jau beveik 20 metų Vilniuje gyvenantis vyras sako, jog net per tokį ilgą laiką gyvenimo Vilniuje jis nepamilo, o tikrąja atgaiva širdžiai jam tapo gimtieji Zarasai.

Pasakojant Mariaus istoriją, galima būtų sakyti, kad viskas susiklostė tiesiog netikėtai. Anksčiau tik nedrąsiai svajojęs apie bitininkystę, šiandien vyras skaičiuoja jau ketvirtus šios veiklos metus. Ir tai dar ne viskas – derindamas sukauptas technikos inžinieriaus ir bitininko žinias, Marius sukūrė savo „Youtube“ kanalą, kuriame savo patarimais dalinasi su kitais.

Šio interviu metu M. Beinaras papasakojo, kaip jam sekėsi įkurti savo bityną, kiek jam tai kainavo ir kaip iš tiesų atrodo bitininko kasdienybė. Tiesa, pašnekovas taip pat įvardijo, kur dažniausiai suklysta bites laikantys lietuviai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją