„Delfi“ tęsia rubriką „Lietuvos darbdavių topas“, kuriame apžvelgiame, kas dešimtyje šalies apskričių įdarbina daugiausiai darbuotojų, o specialiuose interviu kalbamės su didžiausius atlyginimus mokančių įmonių vadovais.

„Carlsberg“ grupei priklausanti ir nuo 18 amžiaus pabaigos savo istoriją skaičiuojanti bendrovė „Švyturys-Utenos alus“ moka vienus didžiausių atlyginimų Utenos apskrityje, įdarbindama daugiau kaip pusketvirto šimto žmonių.

Su įmonės generaliniu direktoriumi R. Viršilu interviu taip pat aptarėme mokesčių politiką Lietuvoje, verslo ekologiją, energetinį savarankiškumą ir perspektyvas 2023-iais metais.

– Pone R. Viršilai, pradėkime pokalbį nuo Utenos regiono. Kokių galimybių, o gal iššūkių matote čia, kuo ypatinga aplinka: darbo rinka, verslo sąlygos?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją