Registrų centro duomenys rodo, kad prieš daugiau nei šešis metus Lauryno Suodaičio registruotos mažosios bendrijos „Mobilus maitinimas“ pavadinimas pakeistas šių metų kovo 13 dieną į „Mercurius Digital“. „Rekvizitai.lt“ duomenimis, įmonėje – vienas darbuotojas. Finansinėse ataskaitose nei už praėjusius, nei už 2019-2021 metus, nenurodomos jokios gautos pajamos ir pelnas.

„Pinkpharma“, kaip skelbiama „Rekvizitai.lt“, įkurta prieš daugiau nei 8 metus. Įmonėje 4 darbuotojai, vidutinis atlyginimas šių metų gegužę siekė 1104 eurus, neatskaičius mokesčių. 2022 metais įmonė gavo 8878 eurų pajamų, bet patyrė 19538 eurų nuostolį. Registrų centro duomenimis, 2022 metų rudenį „Baltic wood company“ pavadinimas pakeistas į „Pinkpharma“. Vienintelis akcininkas „Ultrainvest med“, priklausanti Vidmantui Užpaliui.

„Susijungimas įvyko dėl abipusio poreikio. Matome didelę naudą dirbant kartu – mes, kaip e. komercijos profesionalai ir „Pinkpharma“, kaip savo srities žinovai ir ekspertai farmacijos versle. Šį projektą planuojame vystyti ir vykdyti toliau ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje“, – pranešime žiniasklaidai cituojamas „Mercurius Digital“ vadovas L. Suodaitis.

„Mercurius Digital“ yra stiprūs e. komercijos srityje, mūsų komandos privalumas – žinios farmacijos srityje – išmanome vaistų, kosmetikos rinką, esame užmezgę kontaktus su gamintojais. Šis susijungimas padės sustiprinti mūsų, kaip e. vaistinės poziciją.

Konceptas, kai iš e. komercijos konsultantų projektuose, išaugame į akcininkus yra viena iš mūsų veiklos krypčių, siekiant kapitalizuoti savo žinias ir patirtį auginant perspektyvius projektus“, –pranešime cituojamas „Pinkpharma“ vykdantysis vadovas Mindaugas Kojelis.

Kaip tikinama pranešime, abi įmonės anksčiau jau yra bendradarbiavusios ir diskutavo apie ilgalaikę galimybę dirbti kartu. Teigiama, kad ilgainiui buvo priimtas sprendimas, vietoje e. komercijos agentūros „Mercurius Digital“ samdymo, abejas komandas sujungti siekiant efektyvesnio ir sklandesnio bendradarbiavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)