Pritrauktos lėšos bus naudojamos unikalios žaliosios koncepcijos biurų komplekso „Verde“, esančio centriniame Rygos Skanste rajone, plėtrai.

2 metų trukmės skolos vertybinių popierių platinimas vyks vienu etapu nuo 2023 metų spalio 13 iki 26 dienos. „Capitalica Baltic Real Estate Fund I“ obligacijų bus siūloma įsigyti privatiems ir instituciniams investuotojams, kuriems siūlomos metinės palūkanos bus mokamos reguliariai – kas pusmetį, iki 2025 m. spalio 26 d. Minimali investicijos suma – 100 eurų.

„Nuo fondo įkūrimo 2016 m. sulaukėme didelio investuotojų susidomėjimo ir palaikymo mūsų augimo strategijos kontekste. Fondas jau yra pasiekęs 177,79 proc. investicinę grąžą nuo jo įsteigimo pradžios ir tai tik patvirtina mūsų strateginės krypties investuoti į žalius, miesto centruose esančius pastatus patrauklumą rinkai.

„Verde“ komplekso strateginė lokacija, architektūra jau yra pelnę tarptautinių kompanijų pasitikėjimą, pastatas įvertintas ir „Breeam“ „Excellent“ tvarumo sertifikatu. Verslo centras ir toliau sėkmingai plėtojamas, todėl tikime, kad ir šį kartą susidomėjimas nauja obligacijų emisija išliks didelis“, – teigė „Capitalica Asset Management“ generalinis direktorius Mindaugas Liaudanskas.

Obligacijas platins Šiaulių bankas. Naujai išleistos „Capitalica Baltic Real Estate Fund I“ obligacijos bus įtrauktos į „Nasdaq Vilnius“ administruojamą alternatyviąją vertybinių popierių rinką „First North“.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją