„Hansab“ nuo 1991 metų kuria ir savo klientams logistikos, finansų, viešojo, prekybos bei kituose sektoriuose teikia apsaugos, grynųjų pinigų tvarkymo, pardavimo taškų, siuntų gabenimo, eilių valdymo, automobilių stovėjimo aikštelių ir kitų veiklų automatizavimo paslaugas bei sprendimus. Bendrovė veikia Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Suomijoje, iš viso 18-oje biurų bei aptarnavimo taškų šiame regione.

„Hansab“ yra gerai žinomas rinkoje žaidėjas, išplėtojęs aukštos kokybės bei labai efektyvų aptarnavimo modelį sparčiai augančioje automatizavimo srityje, – komentavo „BaltCap“ vadovaujantis partneris Simonas Gustainis, – Mes matome daug galimybių augti toliau, išnaudojant „BaltCap“ patirtį išvedant Baltijos šalių įmones į tarptautinę areną“.

Aigaras Urva, „Hansab Group“ įkūrėjas bei vadovas pridūrė: „32 metus mes organiškai auginome bendrovę. Atėjo metas pagreitinti jos plėtrą ir išplėsti jos veiklą naujose srityse bei naujose teritorijose. Džiaugiamės, galėdami sujungti savo pajėgas su finansiškai stipriu bei efektyviai veikiančiu „BaltCap“, kuris padės mums įgyvendinti įmonės augimo strategiją“.

Sandorį ketinama užbaigti per artimiausius mėnesius gavus konkurencijos ir kitų reguliavimo institucijų leidimus Baltijos šalyse.

Užbaigus sandorį Aigaras Urva taps stebėtojų tarybos nariu, o „Hansab Group“ vadovu taps dabartinis AS „Hansab Estonia“ vadovas Janno Kallikormas.

Sandorio patarėjais buvo „Cobalt Legal“ ir „Sorainen“. Sandorio vertė ir kitos detalės neatskleidžiamos šalių susitarimu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją