"Šioje rinkoje nesame trumpalaikiai žaidėjai. Garantuojame savo klientams kokybę, tačiau iki galo neįrengdami butų prarandame savo įsipareigojimų kontrolę. Tik iki galo įrengdami butus galime būti tikri dėl jų kokybės", - sakė bendrovės "YIT Kausta būstas" direktorius Algimantas Nekrašius.

Keisti nuostatas reikalauja ne tik pati bendrovės būsto koncepcija, bet ir besikeičianti situacija būsto rinkoje. Pasiūla, anot A.Nekrašiaus, greitai bus tokia, kad dar nepastatytų butų, kaip būdavo anksčiau, žmonės jau nebeišpirks. Todėl juos tiesiog būtina bus įrengti, kad namas būtų priimtas eksploatuoti.

Jeigu pirkėjas atsiras dar buto statybos metu, buto apdailą įmonės meistrai galės atlikti pagal būsimo savininko pageidavimus. Išimtys taip pat bus daromos didelių - 100 ir daugiau kvadratinių metrų ploto būstų savininkams.

Visi likę butai naujame daugiabutyje bus įrengti standartiškai - taikant vieną ar kitą pasirinktą apdailos variantą. Vienas kvadratinis metras apdailos, priklausomai nuo medžiagų kainuoja nuo 650 iki 1000 litų.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)