Vienu turtingiausių Lietuvos verslininkų laikomas žemės ūkio koncerno „Arvi ir Ko“ pagrindinis akcininkas Vidmantas Kučinskas ir viešbučių verslui vadovaujanti jo sutuoktinė Rimgailė Kučinskienė nutarė pasukti skirtingais keliais.

Vilniaus miesto apylinkės teismas trečiadienio rytą rašytinio proceso tvarka nagrinėjo Kučinskų prašymą nutraukti santuoką.

„Dėl santuokos nutraukimo bendru sutikimu“, - nurodyta posėdžių tvarkaraštyje. Skyrybų byla patikėta teisėjai Sigitai Zubavičiūtei-Montvilienei.

Kol kas dar oficialiems sutuoktiniams atstovauja garsūs advokatai – kadangi byloje nėra kilęs ginčas dėl turto, teismas Kučinskų nekvietė į teismą. Tiesa, jie raštu pasirašė susitarimą, kuriame aptarė ne tik bendro turto dalybas, bet ir tai, kas rūpinsis nepilnamečiu vaiku.

Trečiadienį ryte teismas patenkino poros prašymą ir juos išskyrė. Sprendimas įsiteisės po 30 dienų – tuomet Kučinskus bus galima laikyti oficialiai išsiskyrusiais.

Vidmantas Kučinskas ir Rimgailė Kučinskienė
DELFI nepavyko susisiekti su V. Kučinsku.

Kučinskų sūnus Justas, taip pat priklausantis koncerno valdyboje, praėjusiais metais vedė garsią baleto artistę Jekateriną Romankovą.

R. Kučinskienė vadovauja viešbučiui, tačiau neseniai ji baigė jogos mokytojos kursus. Praėjusių metų lapkritį verslininkė išbandė podiumą – demonstravo dizainerės Audronės Bunikienės kurtus drabužius.

„Arvi ir Ko“ valdo apie 20 Lietuvos ir užsienio bendrovių. V. Kučinskas ne tik vadovauja „Arvi“ grupei, bet ir yra Lietuvos pramonininkų konfederacijos viceprezidentas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (202)