„InRento“ įkūrėjas ir vadovas Gustas Germanavičius komentuoja, kad naujos investicijos prisidės prie spartesnės plėtros ir žengimo į užsienio rinkas, bus galima didesnė investicijų diversifikacija ne tik pagal NT turto rūšis ar miestus, bet ir pagal šalis.

„Startup Wise Guys rizikos kapitalo fondas suteiks mūsų platformai galimybę dar greičiau augti ir plėstis į kitas valstybes. Tai be abejonės mums yra ir didelis įvertinimas, kad vos po kelių mėnesių veiklos jau sulaukėme fondų dėmesio ir galime dar sparčiau plėsti savo veiklą“, – sako G. Germanavičius.

„Sprendimą dėl investicijos lėmė didelę patirtį finansų bei sutelktinio finansavimo srityje turinti „InRento“ komanda. Mes matome, kad „InRento“ komanda nepabijojo ir rinkai pristatė visiškai kitokį investicinį sprendimą, kurio iki šiol dar ES nebuvo. Tad matome didelį susidomėjimą šia veikla bei potencialą augti“, – sprendimą investuoti nurodo „Startup Wise Guys“ fondo Estijoje partneris Dag Ainsoo.

Kaip teigiama pranešime, „InRento“ platforma yra pirmoji Euro zonoje licencijuota tokio tipo platforma, leidžianti investuoti į nekilnojamojo turto nuomą sutelktinio finansavimo būdu ir gauti nuomos pajamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)