„Televizoriai 20“, 27“ ir 32“ įstrižainių LCD ekranais bus pateikiami Lietuvos pirkėjui „Tauro“ ir kitais pavadinimais“, - „JT Naujienoms“ sakė bendrovės atstovė ryšiams su visuomene Laimutė Zimkienė.

Šiaulių bendrovė LCD televizorių gamybą pradėjo dar 2004 metų balandį ir buvo pirmoji įmonė Baltijos šalyse, gaminanti tokio tipo televizorius. Televizoriai įmonėje buvo surinkinėjami pagal paslaugos sutartį.

"Šiaulių tauro televizoriai" masinę televizorių LCD ekranais gamybą pradėjo šių metų kovą. Televizoriai įmonėje gaminami pagal bendrovės specialistų sukurtus projektus.

Pasak K. Zimkienės, tokių televizorių modeliai buvo pristatyti pernai rudenį vykusioje pasaulinėje buitinės elektronikos parodoje IFA Berlyne ir jie sulaukė didelio pirkėjų susidomėjimo. Šioje parodoje nuo rugsėjo 1-osios bendrovė dalyvaus ir šiemet.

"Šiaulių tauro televizoriai" apie 98 proc. visos produkcijos realizuoja Europos šalyse. Pernai bendrovė pardavė iš viso 980,511 tūkst. televizorių bei pasiekė 276,1 mln. litų apyvartą – apie 18 proc. mažesnę nei 2004 metais, kai ji buvo rekordinė per visą įmonės veiklos istoriją.

Šaltinis
Šias biržos ir makroekonomikos apžvalgas rengia finansų maklerio įmonė “Snoras-Jūsų tarpininkas” (tel. 8-37 322995).
“Snoras – Jūsų tarpininkas”
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją