Rugpjūtį sostinės prekybos ir laisvalaikio centre "Panorama" bus pristatyti žinomi prekės ženklai - duris atvers drabužių ir aksesuarų parduotuvė "Massimo Dutti" ir avalynės bei aksesuarų parduotuvė "Aldo". Antrame šio centro aukšte rugsėjo mėnesį įsikurs kita avalynės ir aksesuarų parduotuvė "TJ Collection".

Vilniaus prekybos parko "Ozas" direktorė Inga Navickaitė sako, kad jau rugpjūčio pradžioje šiame prekybos centre bus atidaryta parduotuvė "Derhy", kuri prekiaus prancūzų gamybos moteriškais drabužiais. Kitą mėnesį "Oze" taip pat duris atvers didesnė parduotuvė - čia vienoje vietoje bus siūlomi trijų prekės ženklų "Monton", "Baltmann", "Mosaic" drabužiai. "Rudenį bus atidarytos "Marc'o Polo", "Mohito" parduotuvės. Iš viso nuo liepos mėnesio iki Naujųjų metų planuojame 17 atidarymų", - naujienų gausą garsių prekės ženklų mėgėjams žada "Ozo" direktorė.

Kito sostinės prekybos centro "Europa" vadovė Gintarė Urnevičienė pasakojo, kad šiuo metu ruošiamasi 8 naujų parduotuvių atidarymui: jau nuo rugpjūčio čia bus prekiaujama "Karen Millen", o nuo rugsėjo - "MaxMara" mados grupei priklausančių "Marella", "Penny Black" bei "Max&Co" prekės ženklų, taip pat vyrams kuriančių "Strellson" drabužiais bei "Coccinelle" galanterijos gaminiais.

Vilniaus prekybos ir pramogų centro "Akropolis LT" Nuomos skyriaus vadovė Renata Jakubčionienė sako, kad naujų prekės ženklų parduotuvės - "Massimo Dutti", "Next" - čia atidarytos dar pernai, o šiemet iš pradžių Vilniuje, o po to ir Klaipėdoje duris atvėrė ir pirmosios "Aldo" avalynės parduotuvės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)