Kaip pabrėžia Valdovų rūmai, jie nėra šio renginio organizatoriai. Valdovų rūmų kiemą išsinuomoja ir viską organizuoja Lietuvos čiuožėjų federacija.

Apsilankyti Kalėdų Senelio rezidencijoje bus galima už 21-ą eurą. Vaikai iki 10 metų į rezidenciją galės patekti nemokamai su suaugusiųjų palyda, todėl bilietą bet kokiu atveju pirkti reikės. Apsilankymo rezidencijoje trukmė – iki 7 minučių. Norintiems nudžiuginti savo atžalas, už papildomus 6 eurus galima nusipirkti dovaną. Ją apsilankymo rezidencijoje metu įteiks pats Kalėdų Senelis.

Nuo gruodžio 2 dienos vilniečiai bus kviečiami apsilankyti pop legendos „Vilniaus sapnas“ šou. Tai pirmas toks projektas Lietuvoje.

„Vilniaus sapnas“ ištrins ribas tarp iliuzijos ir tikrovės. Šis futuristinių technologijų kupinas muzikinis spektaklis leis išgirsti miesto istoriją, pasakojamą šių dienų kalba. Ant ledo ir aplink jį pasirodys dešimtys šokėjų ir dailiojo čiuožimo talentų. Tuo tarpu unikalios projekcijos ant Valdovų rūmų fasado padės iškeliauti laiko koridoriais į tas dienas, kai šiose apylinkėse medžiojo kunigaikštis Gediminas, o kartu – pafantazuoti, kaip Lietuvos sostinė atrodys ateityje“, – skaitome renginio aprašyme.

Šis projektas bus rodomas visą gruodį kiekvieną vakarą. Bilietų kaina 17,95 Eur. Vilniečiai jau gali įsigyti bilietus kakava.lt puslapyje. Vaikai iki 3 metų į renginį įleidžiami nemokamai su sąlyga, kad neužims papildomos vietos. Kito amžiaus vaikams taikoma 3 eurų nuolaida. Renginys trunka 45 minutes.

Projektas organizuojamas Lietuvos dailiojo čiuožimo federacijos. Šou kuria: režisierius Povilas Varvuolis, scenarijaus autorė Jurga Klimaitė-Riebling, kompozitorius Deivydas Zvonkus, choreografas Marijanas Staniulėnas, kostiumų dailininkas Egidijus Rainys, šviesos dalininkas Lukas Zaveckas, projekcijų dailininkai iš Latvijos „Kalvestudija“.

Bilietai į Valdovų rūmų čiuožyklą kainuos 8,39 Eur, vaikams taikoma nuolaida, su ja bilietų kaina sumažėja iki 5,89 Eur. Pačiūžų nuoma į kainą įskaičiuota. Vaikai nuo 3 iki 14 metų kasdien galės čiuožti nemokamai nuo 10.00 iki 11.15. Vietų skaičius seansuose neribotas.