3500 kv. m ploto parduotuvė bus atidaryta Vilniuje, prekybos centre „Akropolis“ . Atidarymo proga „H&M“ planuoja akcijų pirkėjams: dovanų kortelių bei nuolaidų.

„Klientai Lietuvoje jau daug metų pageidavo „H&M“ parduotuvių, ir štai pagaliau mes atvykome čia“, - sako Marika Pyykkö, „H&M“ vadovė Suomijoje ir Baltijos šalyse, - „Būdamas patarėju ir autoritetu aukštosios mados už prieinamą kainą srityje, „H&M“ nekantrauja kuo greičiau paskatinti apie madą nusimanančius Lietuvos pirkėjus įsigyti drabužius, kurie pabrėžtų jų stiliaus individualumą.”

Tinklas skelbia, kad prekiaus kolekcijomis moterims, vyrams bei vaikams, o taip pat aksesuarais, moterišku apatiniu trikotažu.

Vėliau „H&M“ parduotuvės duris atvers ir Klaipėdos bei Šiaulių „Akropoliuose”. Parduotuvės taip pat numatytos prekybos centruose „Panorama", „Ozas" ir „Gedimino 9”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)