Kaip nurodo tinklą valdanti įmonė „Douglas LT“, taip siekiama pirkėjams parodyti, kad parduotuvių tinklų Lietuvoje yra tarptautinio kosmetikos ir parfumerijos tinklo „Douglas“ dalis.

„Tai yra labiau informacinio pobūdžio pasikeitimai. Pastebime, kad nors jau daugiau kaip penkerius metus esame vieno didžiausių Europoje kosmetikos ir parfumerijos tinklo „Douglas“ dalis, tai žino ne visi pirkėjai“, - sako „Douglas LT“ vadovė Vilūnė Spaičė.

Šiuo metu Vokietijos tinklas „Douglas“ Lietuvoje valdo 20 „Sarma by Douglas“ ir 9 „Douglas“ parduotuves bei internetinę parduotuvę „Douglas.lt“, kuriose iš viso dirba 211 darbuotojų. Dar 5 „Sarma by Douglas“ parduotuvės Lietuvoje veikia pagal franšizės modelį.

Į Baltijos šalių rinką „Douglas“ tinklas įžengė 2007 m. įsigydamas 51 proc. bedrovės „Baltic Cosmetic Holding“, valdžiusios „Sarma“ parduotuves Lietuvoje, akcijų.

Iš viso tarptautinis tinklas „Douglas“ valdo daugiau negu 1000 parduotuvių skirtingose šalyse ir yra vienas didžiausių kosmetikos ir parfumerijos tinklų Europoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)