Jo atidarymas buvo itin paslaptingas.

Iš anksto bendrovė apie atidarymą neinformuoja. Taip pat investuotojai iš Latvijos elgėsi ir praėjusiais metais atidarydami parduotuvę Klaipėdoje.

DELFI rugpjūtį rašė, kad „Depo“ aktyviai ieškojo darbuotojų Panevėžyje. Tąkart skelbta, kad „Depo“, Panevėžyje reikalingi pardavėjai, kasininkai, valymo serviso darbuotojai.

Bendrovė akivaizdžiai planuoja plėtrą ir sostinėje bei Kaune.

Vilniuje ir Kaune darbas siūlomas parduotuvių vadovams, buhalteriams, ūkio dalies ir personalo skyriaus vadovams. Nors šis prekybos tinklas pasižymi paslaptingumu ir, skirtingai nuo kitų prekybininkų, netgi pernai atidarydami prekybos centrą uostamiestyje nerengė triukšmingų akcijų bei nieko nekomentavo žiniasklaidai, 25 tūkst. kv. m ploto jau veikiančiame prekybos centre uostamiestyje gausu ne tik statybinių medžiagų, bet ir buities prekių.

„Depo“ prekybos centre galima įsigyti ir gyvūnų, pavyzdžiui, triušių, žiurkėnų, papūgėlių, žuvyčių, visų jiems reikalingų priežiūros reikmenų. Šis prekybos centras išsiskyrė ir tuo, kad į jo vidų galima atsivesti ir savo keturkojus, jų nereikia palikti už durų. Statybinių medžiagų korpusas įrengtas taip, kad į jį būtų galima įvažiuoti automobiliu ir iškart pasikrauti sunkias prekes, pavyzdžiui, cementą, stogo dangą ir pan. „Depo“ parduotuvės paprastai statomos maždaug 5 ha ploto sklypuose.

Investicijos į vienos parduotuvės statybas siekia apie 10 mln. eurų. Parduotuves tinklo objektus Lietuvoje projektuoja UAB „Contestus projektai“. Jų tinklalapyje skelbiama, kad kitų metų antroje pusėje bus atidarytas prekybos centras Kaune prie Vakarinio aplinkelio, o šiemet planuojama baigti statyti dvi parduotuves sostinėje – Maksimiškių ir Ukmergės gatvėse.