Tokia paslauga bus teikiama miesto stadione esančiose patalpose. „Tai tarsi toks tarsi sportininkams skirtas bendrabutis. Viešbučiu jo nepavadinčiau“, - sakė Alytaus sporto ir rekreacijos centro direktorius Tomas Stupuris.

Dešimtyje viešbučio-bendrabučio kambarių Birutės gatvėje vienu metu galės apsistoti dvidešimt žmonių, nes kambariai – dviviečiai.

„Įvykdžius trečiąjį projekto etapą, prie stadiono buvo įrengta treniruoklių salė, kavinė ir apgyvendinimo patalpos sportininkams.

Pagalvojome, kad patalpas galime išnaudoti kur kas plačiau ir čia apgyvendinti ne tik sportininkus, bet ir į miestą atvykstančius svečius – tada, kai patalpų bus neužėmę sportininkai“, - kalbėjo T. Stupuris.

Ketvirtadienį Alytaus miesto taryba patvirtino Alytaus sporto ir rekreacijos paslaugų kainas. Kaip teigė Alytaus sporto ir rekreacijos centro direktorius, kainos nesikeičia, jos tik suapvalintos.

Taip pat patvirtinta nauja apmokėjimo tvarka, nes diskusijų metu pasiūlyta įteisinti atsiskaitymus tik pavedimu, kad nebūtų atsiskaitoma grynaisiais.

Naujovė ir ta, kad į sąrašą yra įtrauktos ir Alytaus miesto stadiono paslaugų kainos, tarp kurių yra ir apgyvendinimo stadione paslauga.