Kartu su R. Bransonu kateriu iš Kruonio hidroelektrinės į „Jachtklubą“ plaukė milijardieriaus bičiulis Vladas Lašas, šeštadienį lyderystės forume „Forum One“ kalbėjęs Wingas Lamas, bendrovės „GetJar“ įkūrėjas Ilja Laursas.

Po pasiplaukiojimo kateriu svečiai nuvyko į Pažaislio vienuolyno komplekse vos prieš keletą dienų atidarytą sveikatinimo centrą „Monte Pacis“. Čia svečių laukė nesusipratimai – vos susėdus prie stalo suveikė priešgaisrinė signalizacija ir per garsiakalbius pasigirdo pranešimas apie evakuaciją. Netrukus signalizacija buvo išjungta.

Prie įėjimo svečiai buvo vaišinami gėrimais, kuriuos ant padėklų laikė padavėjai. Tačiau nulaikyti taures pasirodė pakankamai sudėtinga – taurės krito ir dužo du kartus.

Sekmadienio vakarą R. Bransonas savo kalba baigs didžiausią Rytų Europoje lyderystės forumą „Forum One“.

„Forum One“ – tai universali patirtis visiems, nuolat tobulėjantiems ir visuomet žingsniu priekyje esantiems lyderiams. Finansų valdymas, neurolingvistinis programavimas, asmeninis tobulėjimas, užimtumo vadyba, įtakos menas, naujų rinkų atradimas – kiekvienos srities ekspertas Numeris Vienas čia pristatys savo žinias ir patirtį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (467)