Pranešime spaudai rašoma, kad Linas Obuolevičius, apdovanojimo metu sakė, kad toks jo darbo įvertinimas jam pačiam yra labai netikėtas.

Konkurso komisija, kurios sudėtyje buvo finansų ir mokesčių ekspertė Kristina Kriščiūnaitė Bartusevičiūtė, finansų valdymo bei apskaitos ekspertė Zina Gaidienė, profesorius strategas Robertas Jucevičius, taip pat praktikai - anksčiau dirbęs finansų direktoriumi, o dabar UAB „AG Group“ valdybos narys Aidas Mackevičius ir UAB „Vilniaus prekyba“ direktorė Diana Dominienė, atidžiai įvertino pretendentų pateiktas anketas bei jų darbo rezultatus ir pažymėjo, kad išrinkti geriausią išties buvo sudėtinga, nes finansų srityje dirba labai daug puikių specialistų.

Geriausio finansų direktoriaus vardo siekė 20 įvairių įmonių atstovų, tačiau pilnai užpildytas anketas ir konkursui tinkamai parengtą medžiagą komisijai pateikė aštuoni. Iš jų, anot komisijos narių, penki žmonės itin smarkiai konkuravo dėl garbingo apdovanojimo.

Nominacijoje „Geriausia perspektyva“ apdovanojimas atiteko UAB „Kitron“ finansų direktoriui
Andriui Bendikui.

Nugalėtojams įteiktos marmuro ir krištolo statulėlės, kurias specialiai konkursui pagamino Asmeniška.lt.

Geriausio metų finansų direktoriaus rinkimai Lietuvoje buvo surengti pirmą kartą. Kitose šalyse – JAV, Didžiojoje Britanijoje, Austrijoje bei kitur, tokie konkursai jau turi gilias tradicijas.

„Manau, kad pirmuosius ledus Lietuvoje pralaužėme, konkursas sulaukė nemažai dėmesio, todėl esame pasirengę pradėtus darbus tęsti ir kitąmet“, - pranešime spaudai cituojama rinkimų idėjos autorė ir pagrindinė organizatorė, UAB “Management information” vadovė Vida Čiuberkienė Kumpikienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją