„Vien per pirmąjį mėnesį „Ačiū“ korteles pasikeitė kas trečias pirkėjas ir iškart pajuto jų privalumus. Atsiskaitant už pirkinius žmonėms dabar pakanka naująja kortele tik priliesti kortelių skaitytuvą, tad apsipirkimas „Maxima“ parduotuvėse tapo dar greitesnis ir patogesnis. Be to, jas pasikeitusieji sulaukia ir 3 papildomų nuolaidų kitam apsipirkimui“, – teigia „Maximos“ korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento direktorė Ernesta Dapkienė.

Kaip teigiama pranešime, pirkėjai, pasikeitę korteles, nuo spalio 18 d. iki lapkričio 18 d. galės pasinaudoti trimis vienkartinėmis nuolaidomis: 35 proc. kavai, 40 proc. žaislams (išskyrus „Lego“), 30 proc. „Krekenavos“ virtoms ir karštai rūkytoms dešroms bei dešrelėms.

„Ačiū“ kortelė

„Prisijungusieji prie lojalumo programos nuolaidų sulaukia gerokai daugiau: naudojasi specialiomis „Ačiū“ akcijomis, jungiasi į nuolaidų klubus, dalį išleistų lėšų susigrąžina į kortelę „Maxima“ pinigais, taip pat jiems nuolaidas suteikia mūsų partneriai“, – sako E. Dapkienė.

Prekybos tinklas nurodo, kad iš viso yra išdavęs beveik 1,9 mln. „Ačiū“ kortelių.

Kad ir toliau būtų galima naudotis visomis papildomomis naudomis, turimas „Ačiū“ korteles pirkėjai turi pasikeisti iki 2023 m. vasario 28 d. Tai padarę jie sulauks 3 vienkartinių nuolaidų kitam apsipirkimui tą mėnesį. Papildomos nuolaidos bus suteikiamos iki šių metų gruodžio 19 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)