„Vien praėjusiais metais visiems savo pirkėjams išdalijome nuolaidų už 470 mln. eurų. Prisijungusieji prie lojalumo programos jų sulaukia gerokai daugiau: naudojasi specialiomis „Ačiū“ akcijomis, dalį išleistų lėšų susigrąžina į kortelę „Maxima“ pinigais, taip pat jiems nuolaidas suteikia mūsų partneriai.

Bekontaktės kortelės pirkėjams leis sutaupyti laiko, o jas pasikeitusieji sulauks ir 3 papildomų nuolaidų kitam apsipirkimui“, – teigia „Maximos“ komunikacijos ir įvaizdžio departamento direktorė Ernesta Dapkienė.

„Ačiū“ kortelių iš viso jau yra išduota arti 1,9 mln.

„Ačiū“ kortelė

Pranešimu primenama, kad kortelėje kaupiamais „Maximos“ pinigais vėliau galima padengti iki 99 proc. pirkinio sumos prekybos tinkle. Vieno „Maximos“ pinigo vertė lygi 1 eurui. Taip pat šiemet išplėstas „Ačiū“ klubų pasirinkimas. Kiekvienas lojalumo programos narys gali pasirinkti 5 jam aktualiausius pagal poreikius klubus ir naudotis iki 50 proc. nuolaidomis tam tikroms prekių grupėms. Jos teigimu, populiariausiu klubu išlieka „Mažylių“.

„Esame didžiausias prekybos tinklas Lietuvoje, turintis ilgamečius ir tvirtus ryšius su partneriais – tai leidžia mums savo klientams pasiūlyti nuolaidų ir už „Maxima“ parduotuvių ribų. Naudojantis partnerių pasiūlymais sutaupyti galima tiek pramogaujant, tiek planuojant neišvengiamas išlaidas“, – taip pat sako „Maximos“ komunikacijos ir įvaizdžio departamento direktorė.

Kad ir toliau būtų galima naudotis visomis papildomomis naudomis, turimas „Ačiū“ korteles pirkėjai kviečiami pasikeisti iki 2023 m. vasario 28 d. Tai padarę jie sulauks 3 vienkartinių nuolaidų kitam apsipirkimui tą mėnesį. Papildomos nuolaidos bus suteikiamos iki šių metų gruodžio 19 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)