„Reikia suprasti, kad šitos išvados yra labai rimtos, ir net jei ypatingai gerai dirbančiam žmogui dėl tam tikrų aplinkybių susiklosto situacija, kad tarnybinė etika gali būti pažeista ir įmonės reputacijai gali grėsti pavojus, tai reikia suprasti, kad po šitų išvadų negalima dirbti. Bet reikia išvadų sulaukti“, - Eltai sakė R. Masiulis.

Pasak ministro, konfliktas iki savivaldos rinkimų pabaigos yra suvaldytas, nes A. Vaitkus yra nusišalinęs nuo sprendimų, susijusių su įmonių vadovais, su kuriais A. Vaitkus galėjo turėti galimai neskaidrių ryšių.

Pats R. Masiulis informacijos apie A. Vaitkaus korupcinius ryšius nei iš specialiųjų tarnybų, nei iš miesto bendruomenės nebuvo gavęs.

„Apie pono Vaitkaus korupcinius ryšius ar blogą veiklą informacijos nei iš specialiųjų tarnybų, nei iš miesto bendruomenės, nei iš tų politikų nebuvome gavę. Uosto rezultatai labai geri, net sakyčiau ypatingai geri. Tai vienintelis augantis uostas Baltijos valstybėse, finansiniai rezultatai puikūs. Vadovas puikiai tvarkėsi“, - sakė R. Masiulis.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)