Įmonės pranešime teigta, kad minėtose parduotuvėse ir toliau bus vykdoma prekyba bei veiks „Lidl“. Kitaip tariant, patalpas pats „Lidl“ toliau nuomosis.

„Objektai, kurių statybas planuojama baigti 2024 metais, bus parduodami su atgalinės nuomos sutartimis“, – teigta „Newsec“ pranešime.

Taip pat aiškinta, kad šios keturios 2024 metais veiklą pradėsiančios „Lidl“ parduotuvės atitinka įprastą šio prekybos tinklo formatą, jų plotas sieks 2,2–2,3 tūkst. kv. m.

„Newsec“ vertinimu, kaip teigta, tikimasi sulaukti ne tik Lietuvos, tačiau ir tarptautinių investicijų bendrovių susidomėjimo.

„Esame tikri, kad užsienio investuotojus motyvuos galimybė įsigyti visas 4 parduotuves kaip portfelį“, – sakė „Newsec“ vyr. investicinių sandorių konsultantė Monika Nedzinskaitė.

Pasak bendrovės Investicinių sandorių grupės vadovo Baltijos šalyse Andriaus Švolkos, mažmeninės prekybos parduotuvių, kaip investicinio produkto, populiarumas pastaraisiais metais augo.

„Tęsiame aktyvią plėtrą Lietuvoje, tad statome naujų parduotuvių įvairiuose šalies miestuose, 2024 metais veiklą pradės antrasis logistikos centras Vilniuje.

Norime būti kuo arčiau savo klientų, o investuotojų į parduotuvių pastatus pritraukimas leis dar labiau paspartinti plėtros strategiją“, – teigė „Lidl Lietuva“ Centrinės tarnybos vadovas ir valdybos narys Marius Kybartas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją