“hbkyasser“ vardu pasivadinęs „eBay“ vartotojas teigia, kad litus pardavinėja, kaip „likučius po savaitgalio vyriškoje kompanijoje balandžio mėnesį“.

Pardavimo skelbime pranešama, kad pinigų pristatymas per britų paštą „Royal Mail Delivery“ kainuos 7,50 svaro (32,25 Lt). Tačiau pardavėjas pinigus mielai perduotų aukciono laimėtojui asmeniškai, kad būtų išvengta pinigų siuntimo paštu. Kai kuriose šalyse yra draudžiama siųsti grynuosius pinigus paštu, tačiau Didžiojoje Britanijoje tai leidžiama.

Antradienio vakarą į pinigus pretendavo tik vienas internetinės parduotuvės vartotojas, siūlyta 0,01 svaro (apie 4 ct) suma. Trečiadienio rytą norą įsigyti 150 Lt buvo pareiškę jau 12 žmonių. Už lietuviškus pinigus jau buvo pasiūlyta 12,50 svaro (53,75 Lt).

Internetinės parduotuvės „eBay“ aukcionas dėl 150 Lt grynais tęsis dar dvi dienas, iki penktadienio.

DELFI primena, kad prieš porą metų lietuvių dėmesį sukaustė „eBay“ internetinėje parduotuvėje pardavinėjama rankų darbo lėlė „Kubilius“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)