Banko poskyryje teikiamos įvairios banko paslaugos: aptarnaujamos banko sąskaitos, priimami indėliai, komunaliniai mokesčiai, kitos įmokos, atliekamos pinigų pervedimo, valiutos keitimo operacijos, teikiamos internetinės bankininkystės ir kitos finansinės paslaugos privatiems ir verslo klientams.

„Naujininkų klientų aptarnavimo poskyrio atidarymą paskatino klientų poreikiai. „Ikea” parduotuvės infrastruktūra, jos prekių, paslaugų įvairovė, pirkėjų srautas iš kaimyninių šalių įpareigoja suteikti ir kokybiškų finansinių paslaugų krepšelį“, – sako Medicinos banko Verslo plėtros departamento direktorė Vaida Stamburaitė. – Tikimės, kad šio poskyrio privalumus įvertins ir vilniečiai, ir sostinės svečiai“.

Banko atstovė teigia, kad atvykusiems pirkėjams iš svetur, bankas teikia „Global Blue” pridėtinės vertės mokesčio grąžinimo paslaugą, kai užsienio turistai, išvažiuodami iš Lietuvos su pirkiniais, turi teisę susigrąžinti pridėtinės vertės mokestį už įsigytas prekes.

Medicinos banko pagrindinis akcininkas yra Šveicarijoje gyvenantis lietuvis Saulius Karosas – jis valdo 87,82 proc. banko akcijų. „Western Petroleum Ltd“ valdo 9,87 proc., kiti akcininkai – 2,31 proc. banko įstatinio kapitalo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)