Kaip pasakojo, kompanijos „Wizz Air“ orlaivio, skrendančio iš Kutaisio į Vilnių, įgula šiandien informavo, kad jų lėktuve yra žmogus, kuriam reikia skubios medicininės pagalbos.

„Apie tokį poreikį buvo informuota kompanijai antžeminio aptarnavimo paslaugas teikianti bendrovė ir Vilniaus oro uosto specialistai, kurie, lėktuvui tik nusileidus (13.41 val.), jau buvo iškvietę greitosios medicinos pagalbos ekipažą ir palydėjo medikus prie lėktuvo.

Deja, mūsų turimomis žiniomis, medikams suteikus būtiną pagalbą, minėtas keleivis neišgyveno“, – sakė T. Vasiliauskas.

DELFI kreipėsi platesnio komentaro į „Wizz Air“ atstovus.

Bendrovės komentaras gautas ketvirtadienį priešpiet.

„Rugpjūčio 7-os dienos aviakompanijos „Wizz Air“ skrydžio (nr. W6 8046) iš Kutaisio į Vilnių metu, vykstant pasirengimui leistis, buvo pastebėtas į aplinką nereaguojantis keleivis. Vadovaujantis tokiais atvejais numatytu protokolu, įgula nedelsdama ėmėsi skubiosios medicinos priemonių orlaivyje ir įspėjo greitąją medicinos pagalbą Vilniaus oro uoste.

Deja, nepaisant skubios ir profesionalios medicinos pagalbos, kurią suteikė orlaivio įgula ir greitosios medicinos komanda, keleivio gyvybės išgelbėti nepavyko. Atsižvelgiant į prašomos informacijos jautrumą ir mūsų bendrovės politiką laikytis Bendrojo duomenų apsaugos reglamento, detalesnės informacijos apie keleivį ar jo būklę pateikti negalima“, – rašoma „Wizz Air“ atsiųstame komentare.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)