„INVL Asset Management“ yra viena pirmaujančių turto valdymo bendrovių Lietuvoje, suteikiančių galimybę kaupti ateičiai ir investuoti. Nuolat besikeičiančioje aplinkoje matome poreikį turėti analitinį, makroekonominės analizės centrą, kuris prisidėtų prie visuomenės finansinio švietimo ir padėtų kurti vertę klientui. Vertiname Indrės sukauptą patirtį ir sveikiname prisijungus prie mūsų komandos“, – cituojama „INVL Asset Management“ generalinė direktorė Laura Križinauskienė.

I. Genytė-Pikčienė 15 metų dirbo centrinės ir komercinės bankininkystės sektoriuje. Ji vykdė pasaulio, euro zonos ir Baltijos šalių ekonomikos ir finansų rinkų procesų makroekonominę analizę, gilinosi į Lietuvos ekonomikos veiklų problematiką, konkurencingumo, regioninės ekonominės politikos, investavimo ir taupymo klausimus. Ekonomistė aktyviai dalyvavo viešojoje diskusijoje ekonomikos, politikos ir socialinėmis temomis.

„Džiaugiuosi galėdama prisijungti prie dinamiškos ir konkurencingos komandos, kur turėsiu galimybę toliau gilintis į svarbiausias Lietuvos ir pasaulio ekonomikos sritis, vertinti ekonomikos tendencijas, prisidėti prie reikalingų pokyčių visuomenės finansinio švietimo ir raštingumo srityje“, – sako „INVL Asset Management“ vyriausioji ekonomistė Indrė Genytė-Pikčienė.

„INVL Asset Management“ priklauso vienai pirmaujančių turto valdymo grupių Baltijos šalyse „Invalda INVL“. Šios grupės įmonės valdo pensijų ir investicinius fondus, individualius portfelius, privataus kapitalo bei kitas alternatyvias investicijas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją