Pastaruoju sostinės turguose gerokai atpigo mėsa, daugiausia paukštiena ir jos gaminiai. Pavyzdžiui, Halės turgavietės mėsos paviljone paukštienos kilogramas kainavo maždaug po 4 litus, šiek tiek brangiau buvo pardavinėjamos broilerių krūtinėlės.
Ūkininkai už rūkytų lašinių kilogramą norėjo gauti nuo 4 iki 6 litų. Beje, Kalvarijų turguje lašiniai kainavo gerokai brangiau - 5-7 litai. Jautienos kumpio kilogramas Halės turguje kainavo 6 litus, Kalvarijų - maždaug litu brangiau. Sultingos veršienos kumpio kilogramas kainuoja po 8,5-9 litus, šviežių kiaulienos šonkaulių - po 5,5 Lt.
Halės ir Kalvarijų turgavietes iš pamario žvejai vis dar atveža šviežiais agurkais kvepiančių stintų po 6,50 Lt už kilogramą. Halės turgaus paviljonuose veidrodiniai karpiai pardavinėjami po 6 Lt už kilogramą, po 3-4 Lt už kg galima nusipirkti kuojų, karosų, ešerių. Rūkyta skumbrė kainuoja po 10 Lt, žiobris - 3 Lt, riebi Atlanto silkė - 4-5 Lt.
Turguose gana pigios daržovės ir vaisiai. Iš Pasvalio rajono atvežtų obuolių kilogramas kainuoja nuo 1 Lt iki 1,2 Lt. Svogūnų galvučių kilogramas - po 0,90-1 Lt, šviežių jų laiškų 100 g - 1,5 Lt.
Kalvarijų turgavietėje ūkininkai už bulvių kilogramą prašo 50-60 ct, šviežių kopūstų - 1 Lt, raugintų litras - 2,50 Lt, morkų - 50-80 centų iki lito, raudonųjų burokėlių - apie 60 centų. Raugintų kopūstų kilogramas - 2 Lt, agurkų - 4-5 litai.
Halės turgavietėje nuolat pieno produktais prekiaujanti iš Alytaus atvykstanti ūkininkė už kaimiškos tirštos grietinės kilogramą prašo 6 litų, varškės - 5-6 litus, kilogramą kaimiško sviesto - 10-11 litų. Bitininkai už įvairių rūšių medaus kilogramą nori gauti po 12-14 litų.