Apie „H&M” planus atverti parduotuvės duris ir Panevėžyje patvirtino „Babilonas I“ prekybos centro vadovė Jūratė Gaspariūnienė. Pasak jos, švediško prekės ženklo drabužius pirkėjai galės pirkti nuo šių metų rudens. Daugiau detalių kol kas neatskleidžiama.

Darbo biržos duomenimis, sausio mėnesį nedarbas Panevėžio teritorinės darbo biržos aptarnaujamoje teritorijoje išaugo 0,6 proc., lyginant su gruodžio mėnesiu. Vasario 1 d. įregistruoti bedarbiai sudarė 13,2 proc. darbingo amžiaus Panevėžio regiono gyventojų.

Kaip tik šiuo metu yra ieškomas parduotuvės vadovas Panevėžio parduotuvei. Personalo paieškos įmonė „Manpower“ gyvenimo aprašymų laukia iki kovo 13 d.

„H&M” parduotuvė šiais metais atsidaryti turėtų ir Šiaulių „Akropolyje“. Šiuo metu vyksta personalo atranka parduotuvės vadovui, kasininkams ir salės darbuotojams.

„H&M” parduotuvės jau veikia Vilniaus ir Klaipėdos „Akropoliuose“. Taip pat planuojama parduotuves atidaryti prekybos centruose sostinėje „Panorama“, „Ozas“, „Gedimino 9”.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (156)