Kaip nurodo bankas, nuo šiol net ne banko klientai neiškeldami kojos iš namų internetu gali atsidaryti banko sąskaitą, sudaryti terminuotojo indėlio sutartį, gauti vartojimo kreditą, užsisakyti debeto ir kredito kortelę ar kitas banko paslaugas.

Paraiškas galima pildyti banko svetainėje, patvirtinant jas elektroniniu parašu. Bankui pateikti užpildytą elektroninę paraišką galima ir nepatvirtinus elektroniniu parašu. Tokiu atveju, gavę užpildytą paraišką, banko specialistai susisieks su klientu ir aptars tolimesnę, klientui patogiausią paslaugos suteikimo eigą.

“Kviečiame Lietuvos gyventojus aktyviau naudotis elektroniniu parašu, nes tai yra ypač saugi asmens tapatybės nustatymo priemonė, leidžianti greitai ir paprastai jungtis prie internetinės bankininkystės, patvirtinti mokėjimo operacijas ir pasirašyti elektroninius dokumentus. Svarbiausia – elektroninis parašas padės jums sutaupyti jūsų laiką. Jeigu dar nesinaudojate elektroniniu parašu, kviečiame nemokamai pasikonsultuoti kaip efektyviai naudotis šia priemone, paskambinus į banko konsultacijų centrą”, - sako Silvija Mikoliūnienė, banko Produktų vystymo departamento direktorė.

Pasak „Citadele“ banko Produktų vystymo departamento direktorės Silvijos Mikoliūnienės, bankas ir toliau tobulins paslaugas ir sieks, kad jos būtų kuo patrauklesnės banko klientams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)