Lietuvos sėkmės istoriją kuria aktyvūs, atsakingi ir atkakliai siekiantys tikslo verslo vadovai. Dirbdami greitai ir kokybiškai, jie padeda kelti įmonės vertę ir kurti šalies gerovę. Tokie lyderiai daugeliui neįmanomą idėją paverčia konkurencinga preke ir geba pasiūlyti sąžiningą kainą. Taip kartu su verslu laimi ir vartotojai", - Prezidentūros pranešime cituojama prezidentė.

Pasak prezidentės, telekomunikacijų sektorius Lietuvoje - vienas geriausių efektyvaus valdymo pavyzdžių. Čia puikiai dera ir naujausios technologijos, ir gyventojams prieinama kaina. Tokios konkurencijos, pasak prezidentės, reikia ir kituose sektoriuose.

Prezidentės teigimu, atsigavus Lietuvos ekonomikai ir sustiprėjus finansinei sistemai, būtina išnaudoti verslo potencialą ir žengti dar spartesnį žingsnį ekonominės gerovės link. Skaidriai ir sėkmingai dirbančių įmonių indėlis stiprinant šalies ekonomiką yra labai svarbus. Sumanūs verslo sprendimai lemia eksporto augimą, o investicijos į modernias technologijas suteikia konkurencinio pranašumo Lietuvai.

Prezidentė palinkėjo „Metų vadovo 2013" nominantams sėkmės ir įkvėpimo dirbti išvien, kad Lietuva taptų galimybių šalimi kiekvienam darbščiam ir sąžiningam žmogui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)