Tokią logiką pademonstravo buvęs „Snoro“ banko vadovas ir akcininkas Raimondas Baranauskas. Jis praėjusį penktadienį atvyko į Londono „Wembley“ stadioną, įsitaisė tautiečių pilnoje tribūnoje ir stebėjo rungtynes, kurios Lietuvos rinktinei susiklostė taip, kaip kai kuriems gyventojams baigėsi investicijos į „Snorą“.

Bičiulio darytą nuotrauką, kurioje užfiksuotas „Wembley“ tribūnose su Lietuvos rinktinės sirgaliais įsitaisęs R. Baranauskas, DELFI atsiuntė vienas iš mūsų futbolo sirgalių. Anot jo, Lietuvoje ieškomas buvęs bankininkas rugntynes Anglija-Lietuva stebėjo antrajame stadiono aukšte esančioje tribūnoje.

DELFI primena, jog Londone R. Baranauskas ir buvęs pagrindinis „Snoro“ akcininkas Vladimiras Antonovas gyvena jau keletą metų. Ten taip pat tęsiasi buvusių bankininkų ekstradicijos procesas. Vestminsterio Magistratų teismas pernai sausį nutarė, jog abu centriniai „Snoro“ bylos personažai turi būti išduoti Lietuvai. Suprantama, R. Baranauskas su V. Antonovo pasinaudojo teise šį sprendimą apskųsti. Buvę bankininkai tikina, esą su jais ir „Snoru“ buvo susidorota dėl Lietuvos valdžiai nepalankios pozicijos – pavyzdžiui, prezidentė Dalia Grybauskaitė esą buvo itin nepatenkinta tuo, ką apie ją rašė dienraštis „Lietuvos rytas“, kurio didžiausiu akcininku tuo metu buvo „Snoro“ grupės įmonė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (551)