Bankas praneša, kad šiuose nuotoliniuose konsultaciniuose centruose banko klientai galės pasinaudoti banko produktais ir paslaugomis, kurie iki šiol buvo teikiami tik klientų aptarnavimo skyriuose.

Naujasis konsultacijų centras internete veiks nuo pirmadienio iki penktadienio, nuo 9.00 iki 20.00 val., ir suteiks galimybę klientams tvarkyti savo finansinius reikalus ir įprastam banko darbo laikui pasibaigus. Dabar su banko konsultantu klientas gali susitikti bet kur – savo darbo vietoje, namuose, ar būdamas užsienyje.

„Patogių ir šiuolaikiškų kasdienių bankininkystės paslaugų įdiegimas – būtina sėkmingos verslo plėtros sąlyga. „Nordea“ atsinešė teigiamos šiuolaikiško klientų aptarnavimo patirties ir geriausių sprendimų pavyzdžių iš Skandinavijos šalių; mane itin džiugina itin palankūs pirmųjų konsultacijas internetu išbandžiusių klientų įspūdžiai. Tikimės, kad per dvejus metus bendras konsultacijų internetu skaičius padidės 25 proc.“, – pranešime spaudai sako „Nordea“ bankininkystės vadovė Baltijos šalyse Inga Skisaker.

O nuotolinių pardavimų skyriaus vadovė Baltijos šalyse Anna Fisere-Kalke teigia: „Konsultacijų centras internete – tai kompiuterizuota aplinka, suteikianti galimybę klientams tvarkyti bankininkystės sandorius, pasinaudojant banko darbuotojo pagalba. Klientams, pageidaujantiems pasinaudoti tokiu sprendimu, reikalingas tik interneto ryšys ir asmeniniai interneto banko naudotojų duomenys klientų asmens tapatybei nustatyti. Be kasdienių bankininkystės paslaugų, konsultacijų centre internete taip pat teikiamos konsultacijos sudėtingesniais klausimais, pavyzdžiui, taupymo, investicijų ar būsto paskolų. Klientas daugelį sutarčių su banku gali pasirašyti elektroniniu parašu; tam klientas gali pasinaudoti banku internete (Netbank), o jei klientui patogiau – klientų aptarnavimo skyriuje.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)