Kaip rašoma pranešime žiniasklaidai, naujai paskirtas „Avia Solutions Group“ valdybos narys P. Picano turi sukaupęs daugiau kaip 25 m. patirtį aviacijoje – užėmė įvairias vadovaujančias pozicijas vienose didžiausių aviacijos kapitalo bei investicijų pritraukimo, orlaivių prekybos ir lizingo bei aviacijos konsultacijų bendrovėse.

Pascal Picano

„Dėkoju Vygaudui už daugiau nei 3,5 m. darbo valdyboje ypač sudėtingu pandemijos ir karo iššūkių metu bei jo svarų indėlį priimant sudėtingus sprendimus, leidusius atlaikyti iššūkius ir tęsti plėtrą bei reikšmingą augimą“, – teigia Jonas Janukėnas.

Pasak jo, „Avia Solutions Group“ šiemet tęs tarptautinės plėtros planus ir ruošiasi sklandžiam būstinės perkėlimui į Airiją, Dubliną. Čia kovo mėn. pradžioje planuojamas ir pirmasis naujos valdybos posėdis.

Įmonė šiemet taip pat planuoja plėsti orlaivių parką.

Ušackas „Avia Solutions Group“ valdyboje dirbo nuo 2019 m. rugsėjo, prieš tai jis buvo Europos Sąjungos ambasadoriumi Rusijoje, taip pat yra ėjęs užsienio reikalų ministro pareigas.

Buvęs politikas taip pat dalyvavo paskutiniuose Lietuvos prezidento rinkimuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją