Jie socialiniuose tinkluose paskelbė šios partijos atstovų kontroliuojamų kompanijų sąrašą, o mitinguotojams platina atitinkamus lapelius. Juose nurodyti bankai, parduotuvės ir gaminiai, kuriuos opozicija siūlo boikotuoti visiems savo šalininkams. "Nepirk, neremk, nesinaudok”, - ragina atsišaukimų autoriai.

O Nepriklausomybės aikštėje sėkmingai prekiaujama "europrekėmis”. Sumanūs žmonės greitai susiorientavo ir paleido sportinių marškinėlių ir kepuraičių su ES simbolika liniją, atsirado ir "europuodelių” bei "euroskėčių”. Artimiausiuose grožio salonuose siūlomas manikiūras su valstybinės ir ES vėliavų spalvomis. "Mes supirkome mėlyną ir geltoną lakus, kadangi moterys prašo "euromanikiūro”. Vienos rankos nagus dažome geltonai, kitos - mėlynai, o ant kai kurių nagų piešiame Ukrainos ir ES vėliavas. Tai kainuoja 150 grivinų (apie 50 litų)”, - sakė žurnalistams vieno iš salonų darbuotoja.

Kavinėse pasirodė "eurokava”. Tai ta pati kava, tik pavadinimas naujas. Daugelis kavinių darbuotojų siūlo lankytojams "euronuolaidas”: nusipirkus vieną puodelį, kitą galima gauti veltui. "Uždirbsime iš apyvartos padidėjimo, - paaiškino vienas verslininkas. - Pas mane mitinguotojai dažniau ateina gerti kavos”.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)